Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

της εταιρείας ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Έδρα: 71Ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, 

Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων του χρήστη του παρόντος Ιστοτόπου υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος και τις ισχύουσες σχετικές διατάξεις του εθνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους παρόντες όρους οφείλει να μη χρησιμοποιεί τον παρόντα Ιστοτόπο.

Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των παρόντων όρων στα πλαίσια του ισχύοντος νομικού πλαισίου οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες του Ιστοτόπου μας παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους παρόντες όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η χρήση του Ιστοτόπου συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις.

Με την επίσκεψή σας στον παρόντα Ιστότοπο και την υποβολή προσωπικών δεδομένων παρέχετε ρητά τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία τους, όπως περιγράφεται κατωτέρω.

Σκοποί επεξεργασίας: Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανόν να χρειαστεί η υποβολή εκ μέρους σας μη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων («Προσωπικά Δεδομένα»), προκειμένου να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες του Ιστοτόπου μας, όπως ενδεικτικά για τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς ή προκειμένου να μπορέσουμε να σας παράσχουμε εξατομικευμένο διαφημιστικό υλικό, πληροφορίες ή/και για να σας στείλουμε ενημερωτικά φυλλάδια, κουπόνια, δείγματα, προσφορές και άλλες πληροφορίες για την Εταιρείας μας και των εταιρειών του Ομίλου Παπουτσάνης.

Ζητάμε από τους επισκέπτες μας που παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα, κατά τα ως άνω, να μας παρέχουν την έγκρισή τους εάν επιθυμούν να λαμβάνουν τέτοιου είδους πληροφορίες ή ενημερώσεις από εμάς. Μόνο όσοι δηλώσουν ότι το επιθυμούν θα λαμβάνουν ενημερωτικά e-mails ή άλλου είδους πληροφόρηση από εμάς.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας: Τα ως άνω προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και επεξεργάζονται, υπό την επιφύλαξη των κατωτέρω αναφερόμενων, αποκλειστικά από την Εταιρείας μας και τις εταιρείες του ομίλου Παπουτσάνης, τους υπαλλήλους μας και τους συνεργάτες μας, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική. Τα άτομα που διαχειρίζονται τα προσωπικά σας στοιχεία είναι εκπαιδευμένα για τη χρήση κατάλληλων διαδικασιών και δεσμεύονται να διατηρούν απόρρητα τα προσωπικά σας δεδομένα και να μην τα χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, πέραν εκείνων που εξυπηρετούν αποκλειστικά την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών σε εσάς. 

Η Παπουτσάνης ενδέχεται επίσης να διαβιβάζει Προσωπικά Δεδομένα σε εταιρείες (κυρίως διαφημιστικές) εγκατεστημένες στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου οι τελευταίες να παράσχουν στην Εταιρεία μας υπηρεσίες σε σχέση με τους παραπάνω σκοπούς, όπως ενδεικτικά την αποστολή ενημερωτικών εντύπων σε καταναλωτές που πιθανόν ενδιαφέρονται για τα προϊόντα μας καθώς και άλλες υπηρεσίες άμεσης εμπορίας ή διαφήμισης.  Συγκατατίθεσθε ρητώς στη διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων σας που περιλαμβάνονται στα αρχεία μας προς τους ανωτέρω αναφερόμενους αποδέκτες.

Σε κάθε περίπτωση διαφυλάσσουμε τον προσωπικό χαρακτήρα των Προσωπικών Δεδομένων σας και, με την εξαίρεση των ανωτέρω, δεν τα γνωστοποιήσουμε σε τρίτους, παρά μόνο με τη συγκατάθεσή σας ή όπου ρητώς προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία και μόνο προς τις αρμόδιες αρχές.

Σε καμία περίπτωση δεν εμπορευόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας.

Cookies: Τα «cookies» είναι αρχεία δεδομένων που στέλνει ένας ιστότοπος στον υπολογιστή σας κατά την περιήγηση σας σε αυτόν. Αυτά τα αρχεία περιλαμβάνουν δεδομένα τα οποία επιτρέπουν στον ιστότοπo να «θυμάται» σημαντικές πληροφορίες που θα κάνουν πιο αποδοτική και χρήσιμη για εσάς τη χρήση του ιστότοπου.

Η τεχνολογία των cookies μας βοηθά να παράσχουμε υλικό που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα ενός επισκέπτη και μας επιτρέπει να διευκολύνουμε για χάρη των επισκεπτών μας την παραγγελία προϊόντων, την εγγραφή και συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς και την πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες που διατίθενται στον Ιστότοπο μας.

Οι ιστότοποι που παρέχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών χρησιμοποιούν επίσης cookies ώστε να «θυμούνται» και να μπορούν να επεξεργαστούν τα προϊόντα που έχετε τοποθετήσει στο ηλεκτρονικό σας καλάθι.

Επίσης, καταγράφουμε το συνολικό αριθμό επισκεπτών του Iστοτόπου μας με τρόπο αθροιστικό, ώστε να μπορούμε να ενημερώνουμε και να βελτιώνουμε τον ιστότοπό μας. Όπου επιτρέπεται, μπορεί σε τέτοιες περιπτώσεις να συσχετίσουμε προσωπικές πληροφορίες με κάποιο αρχείο cookie.  

Εάν δεν επιθυμείτε τη χρήση των cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή σας στο διαδίκτυο έτσι ώστε να σας προειδοποιεί κάθε φορά που ένα cookie αποστέλλεται σε αυτόν ή να απενεργοποιήσετε τη λήψη όλων των cookies μέσω του προγράμματος περιήγησης σας στο διαδίκτυο (ελέγξτε το μενού Help/Βοήθεια του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε ή να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις σχετικά με τα cookies).

Aσφάλεια Συναλλαγών: Υιοθετούμε προσεκτικές διαδικασίες για την προστασία των δεδομένων των πιστωτικών καρτών που μας παρέχετε όταν πραγματοποιείτε τις ηλεκτρονικές σας αγορές. Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συναλλαγών σας όταν πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές παραγγελίες στον Ιστότοπο χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο SSL για την επικοινωνία με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης, αντίρρησης: Σε κάθε περίπτωση, οι χρήστες του παρόντος Ιστοτόπου διατηρούν τα δικαιώματα από τον νόμο 2472/1997, όπως ισχύει, και ιδίως το δικαίωμα ενημέρωσης, το δικαίωμα πρόσβασης και το δικαίωμα αντιρρήσεως σε σχέση με τα προσωπικά τους δεδομένα. Εάν επιθυμείτε να προσπελάσετε, να ενημερώσετε, να αλλάξετε ή να διαγράψετε προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς ή εάν επιθυμείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη περαιτέρω ενημερώσεων από εμάς στο μέλλον ή έχετε απορίες σχετικά με την παρούσα πολιτική μας, μπορείτε να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα  (κα Σουζάνα Θεοφανοπούλου) στο τηλέφωνο (+30) 22620 85000