ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Καλώς ήλθατε στο καινουργιο μας E-Shop! Οι χρήστες που έχετε ήδη λογαριασμό, θα πρέπει να επαναφέρετε τον κωδικό σας, επιλέγοντας
"Ξεχάσατε τον κωδικό σας;" για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
MENU
PAP:GA 2,35 EUR -0,01 %

KORRES

Η KORRES ιδρύθηκε από τον φαρμακοποιό Γιώργο Κορρέ το 1996 και έχει τις ρίζες της στο παλαιότερο Ομοιοπαθητικό Φαρμακείο της Αθήνας. Σήμερα, η KORRES ταξιδεύει τα ελληνικά βότανα στον παγκόσμιο χάρτη, διαθέτοντας άνω των 400 φυσικών προϊόντων σε 30 διαφορετικές αγορές.

Η KORRES παρουσιάζει την ανανεωμένη συλλογή ξενοδοχειακών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Οι δύο νέες σειρές KORRES Amenities, Greek Culture και Original, βασισμένες στην απεριόριστη δύναμη της φύσης και στην καινοτομική προσέγγιση της μάρκας στη φροντίδα προσώπου και σώματος, «κλείνουν» σε συσκευασίες των 40mL και 80mL τις αρχές ενός ελληνικού brand με παγκόσμια απήχηση – ευεργετικά φυσικά συστατικά, φόρμουλες φιλικές στο δέρμα και στο περιβάλλον, κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και μία ξεχωριστή εμπειρία χρήσης «που εμπνέει και μας κάνει χαρούμενους». Η νέα σειρά ξενοδοχειακών προϊόντων KORRES είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της Ελληνικής ποιότητας και καινοτομίας και μπορεί να γίνει ένα αναπόσπαστο στοιχείο της Ελληνικής Φιλοξενίας που πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο η δική σας ξενοδοχειακή μονάδα. Δείτε το ηλεκτρονικό μας φυλλάδιο εδώ.

Για περισσότερα προϊόντα KORRES, επισκεφθείτε το link https://gr.korres.com/el/home.