Αρκάδι

Βρέθηκαν 0 προϊόντα

Από το 1946 μέχρι σήμερα, το ΑΡΚΑΔΙ παράγει με την ίδια αυθεντική συνταγή σαπούνια σε μπάρες και σε τρίμμα: φυσικά προϊόντα καθαριότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, που παράγονται στην Ελλάδα με αγνές πρώτες ύλες χωρίς συνθετικά, πρόσθετα, χρώματα και αρώματα, ακολουθώντας πιστά το motto του ιδρυτή μας: “Ελιά σημαίνει ζωή, τροφή, φροντίδα!» . Το 2022, το ΑΡΚΑΔΙ γίνεται μέλος της οικογένειας ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ: το εμβληματικό brand ενσωματώνεται σε μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με την οποία μοιράζεται κοινή φιλοσοφία, αξίες και αφετηρία: την ελληνική ταυτότητα, τον σεβασμό στην παράδοση, την καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και την βιωσιμότητα! Η συμφωνία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην μακρόχρονη ιστορία του ΑΡΚΑΔΙ!

Εστιασμένοι πάντοτε στην υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, στην αγνότητα των πρώτων υλών, και κρατώντας την ελιά, το πράσινο σαπούνι και τα συστατικά από την Ελληνική φύση στον πυρήνα των συνταγών μας, αξιοποιούμε την ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ με σύγχρονους τρόπους, για να προσφέρουμε βιώσιμες λύσεις με οικολογικό χαρακτήρα. Λύσεις που εγγυώνται εξαιρετικά αποτελέσματα στην φροντίδα και την καθαριότητα του σπιτιού μας, με έναν πιο φυσικό τρόπο!  

Γιατί στο Αρκάδι πιστεύουμε πως δε χρειάζεται να κάνουμε συμβιβασμούς ανάμεσα στο καλό για την υγεία μας & το περιβάλλον και την αποτελεσματική καθαριότητα! 

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.arkadiproducts.com/

 

Προσωρινά δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα.
Το e-shop μας ανανεώνεται συνεχώς και σύντομα θα έχουμε νέα προϊόντα