«Χρυσό» το KARAVAKI στα  Sales Excellence Awards 2023
27-06-2023

«Χρυσό» το KARAVAKI στα Sales Excellence Awards 2023

Το KARAVAKI της Παπουτσάνης, ένα από τα πιο εμβληματικά brands της ελληνικής αγοράς, κατέκτησε την πρώτη θέση στα Sales Excellence Awards 2023, που διοργανώθηκαν πρόσφατα, στην κατηγορία «Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος» για το επαναλανσάρισμα και τη στρατηγική είσοδο σε νέες κατηγορίες προϊόντων προσωπικής φροντίδας.

Με κεντρικό μήνυμα «Ένα KARAVAKI όλη η Ελλάδα μας!», την άνοιξη του 2022, το KARAVAKI επανασυστήθηκε στο καταναλωτικό κοινό, παρουσιάζοντας τρεις νέες σειρές με αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα και σαμπουάν. Η επιτυχημένη είσοδος της εταιρείας σε νέες κατηγορίες προσεγγίζοντας το σύγχρονο καταναλωτή συνεχίστηκε, όταν ένα χρόνο αργότερα, το αγαπημένο KARAVAKI παρουσίασε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών.

Σημειώνεται ότι οι νέες σειρές προσωπικής φροντίδας KARAVAKI περιέχουν 94%+ συστατικά φυσικής προέλευσης και βιολογικά ελληνικά εκχυλίσματα και έρχονται σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες με οικολογικό πρόσημο, εκφράζοντας έτσι απόλυτα τη δέσμευση της Παπουτσάνης για φυσική και περιβαλλοντικά υπεύθυνη καινοτομία.  

Το επαναλανσάρισμα για το ιστορικό brand της ελληνικής αγοράς υποστηρίχθηκε δυναμικά με εκτεταμένη 360° καμπάνια επικοινωνίας στην τηλεόραση, τα έντυπα και το διαδίκτυο και με μοναδικές προσφορές, διαγωνισμούς, δράσεις με κοινωνικό πρόσημο και προωθητικές ενέργειες στα καταστήματα.

Η κ. Βανέσσα Ζορμπά, Group Brand Manager στην Παπουτσάνης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρα περήφανοι που η αναγέννηση του εμβληματικού brand KARAVAKI, το οποίο μετρά περισσότερα από 70 χρόνια ιστορίας στην ελληνική αγορά, συνοδεύεται από «χρυσή» διάκριση στον αναγνωρισμένο θεσμό των Sales Excellence Awards. Το KARAVAKI μας, είναι συνυφασμένο με μνήμες, εικόνες και μυρωδιές από τα παιδικά μας χρόνια, και έχει δημιουργήσει μία δυνατή σχέση με τον Έλληνα καταναλωτή. Μία σχέση που συνοψίζεται σε μία και μόνο λέξη: ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Αυτή η «εμπιστοσύνη» μας γεμίζει ευθύνη και αποτελεί δέσμευση για εμάς να κάνουμε αυτό το brand τόσο μεγάλο όσο και η ιστορία του!» .

Τα βραβεία Sales Excellence Awards, που συνδιοργανώνεται σε ετήσια βάση από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την Boussias Events, απονέμονται κάθε χρόνο στις εταιρείες με τις πιο αποτελεσματικές πρακτικές πωλήσεων, μετά από αξιολόγηση που πραγματοποιείται από στελέχη της αγοράς, εκπροσώπους φορέων και οργανισμών, καθώς και ακαδημαϊκούς με πολυετή επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων εντός και εκτός Ελλάδος.