Όραμα και Αξίες

Το Όραμά Μας

Είμαστε μια ελληνική εταιρία με διεθνή προσανατολισμό. Πιστεύουμε σε ένα μέλλον που χτίζεται με νέες ιδέες και το σχεδιάζουμε μεθοδικά, με πίστη στην παράδοση και την κληρονομιά και δέσμευση για καινοτόμα προϊόντα που αποτελούν σημείο αναφοράς στην εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά.

Η υπογραφή Παπουτσάνης είναι συνδεδεμένη με το αυθεντικό σαπούνι, τις αγνές πρώτες ύλες και τα μοναδικά συστατικά της Μεσογείου.

Τα προϊόντα μας, ξυπνάνε παιδικές αναμνήσεις, φέρνουν στο νου αγαπημένα πρόσωπα και περνάνε με εμπιστοσύνη από γενιά σε γενιά. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μιας μακρόχρονης πορείας, μας δίνουν καθημερινά έμπνευση για τη δημιουργία αγνών προϊόντων προσωπικής περιποίησης σε ανταγωνιστικές τιμές, τα οποία απευθύνονται σε κάθε ξεχωριστή ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή.

Όραμά μας, να συντελούμε έμπρακτα στο καθημερινό ευ ζην, με ποιοτικά προϊόντα προσωπικής περιποίησης που γίνονται σημείο αναφοράς στην αγορά ενώ ταυτόχρονα καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού που μας εμπιστεύεται σταθερά, εδώ και 150 χρόνια.

Οι Αξίες Μας

Κληρονομιά. Καινοτομία. Φροντίδα. Ήθος.

Είναι οι αξίες που ακολουθούμε πιστά εδώ και ενάμιση αιώνα. Αξίες που χαρακτηρίζουν την πορεία μας μέχρι σήμερα και μας καθιέρωσαν ως ηγέτες στο χώρο της ελληνικής σαπωνοποιίας.

Κληρονομιά. Σεβόμαστε την κληρονομιά της υπογραφής Παπουτσάνης και την ιστορική πορεία της εταιρίας από το 1870 και φροντίζουμε να την αντανακλούμε σε κάθε ένα προϊόν που δημιουργούμε στη γραμμή παραγωγής μας.

Καινοτομία. Επενδύουμε σε σύγχρονες τεχνολογίες που αξιοποιούν τους θησαυρούς της φύσης και τους συνδυάζουν με την εξελιγμένη κοσμετολογία για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων. Ακολουθούμε την αξία της αέναης ανάπτυξης μέσα από τη διαρκή έρευνα και αναζήτηση για νέες φόρμουλες που θα δημιουργήσουν την επόμενη καινοτομία με την υπογραφή μας. Τα προϊόντα μας καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών και των συνεργατών μας και ανοίγουν νέους ορίζοντες στην αγορά.

Φροντίδα. Δεσμευόμαστε καθημερινά απέναντι στους καταναλωτές, τους συνεργάτες μας, την κοινωνία και το περιβάλλον με αίσθημα ευθύνης προς όλους, φροντίζοντας τις ανάγκες τους και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους με καινοτόμες ιδέες και πρωτοποριακά συστήματα παραγωγής που εξασφαλίζουν υποδειγματική ποιότητα στα προϊόντα μας.

Ήθος. Φροντίζουμε να παραμένουμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που εισπράττουμε από τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες μας και το καταναλωτικό κοινό. Επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας, παρέχοντας τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας, ευκαιρίες προόδου και ανταμοιβής, χτίζοντας έτσι καθημερινά μια αμφίδρομη σχέση πίστης και αφοσίωσης.