ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ KARAVAKI: Η αναγέννηση ενός εμβληματικού brand!

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ KARAVAKI: Η αναγέννηση ενός εμβληματικού brand!

To KARAVAKI, ένα από τα πιο εμβληματικά και αγαπημένα brands της εταιρίας Παπουτσάνης, με περισσότερα από 70 χρόνια ιστορίας στην ελληνική αγορά, ανανεώνεται, μεγαλώνει και επανασυστήνεται, παρουσιάζοντας τρεις νέες σειρές προσωπικής φροντίδας με αφρόλουτρα, σαμπουάν και κρεμοσάπουνα.

Γεμάτα αναμνήσεις αγκυροβολημένες στην ελληνική κληρονομιά και εκφράζοντας απόλυτα τη δέσμευση της Παπουτσάνης για φυσικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνα προϊόντα, τα νέα προϊόντα KARAVAKI περιέχουν 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών της ελληνικής φύσης και θάλασσας και περισσότερα από 90% βιοδιασπώμενα συστατικά.

Οι συσκευασίες είναι 100% ανακυκλώσιμες, με πρακτική αντλία, και για πρώτη φορά συνοδεύονται από πλήρως ανακυκλώσιμα ανταλλακτικά σακουλάκια «monogreen» με 70% λιγότερο πλαστικό*, καθώς είναι φτιαγμένα από ένα μόνο υλικό, διευκολύνοντας την ανακύκλωσή τους.

Με απαλές, δερματολογικά ελεγμένες συνθέσεις και φρέσκα, φυσικά αρώματα, τα προϊόντα KARAVAKI είναι ιδανικά για όλη την οικογένεια. Γνωρίστε τα καλύτερα και επιλέξτε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο μέσα από τη μεγάλη γκάμα!

Το σημαντικό αυτό λανσάρισμα θα υποστηριχτεί δυναμικά με εκτεταμένη 360ο καμπάνια επικοινωνίας στην τηλεόραση, τα έντυπα και το Διαδίκτυο και με μοναδικές προσφορές, διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες στα καταστήματα με κεντρικό μήνυμα «Ένα KARAVAKI όλη η Ελλάδα μας!».

Σαλπάρουμε για ένα βιώσιμο μέλλον!

Παπουτσάνης KARAVAKI. Φροντίδα παντοτινή.

1. Νέο TVC Papoutsanis KARAVAKI

2. Νέο TVC Papoutsanis KARAVAKI Αφρόλουτρα

3. Νέο TVC Papoutsanis KARAVAKI Σαμπουάν