Διπλή διάκριση για την Παπουτσάνης στα Packaging Innovation Awards 2019
01-08-2019

Διπλή διάκριση για την Παπουτσάνης στα Packaging Innovation Awards 2019

Η συσκευασία της σειράς ξενοδοχειακών καλλυντικών SARBACANE έλαβε την ανώτατη διάκριση στην κατηγορία των προϊόντων που εισήλθαν σε νέες διεθνείς αγορές.

 Πιο συγκεκριμένα, η Παπουτσάνης απέσπασε δύο GOLD βραβεία στα φετινά Packaging Innovation Awards, τα οποία αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την καινοτομία στον σχεδιασμό, τα υλικά, την τεχνολογία και τις διαδικασίες σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας των προϊόντων. Συγκεκριμένα, η Παπουτσάνης έλαβε την ανώτατη διάκριση στην κατηγορία «Packaging of Products Launched in a New International Market» για τον σχεδιασμό της συσκευασίας της σειράς ξενοδοχειακών προϊόντων SARBACANE.

Η διπλή βράβευση αποτελεί αναγνώριση του πρωτοποριακού σχεδιασμού, της υψηλής χρηστικότητας και της απόλυτης προστασίας της συσκευασίας που δημιουργήθηκε ειδικά για τη σειρά περιποίησης SARBACANE. Πρόκειται για τη νέα, premium σειρά ξενοδοχειακών καλλυντικών, υπό το εμπορικό σήμα SARBACANE, που ήρθε να προστεθεί στην ευρεία γκάμα ξενοδοχειακών προϊόντων παραγωγής και εμπορίας της Παπουτσάνης. Η σειρά απευθύνεται σε πολυτελή ξενοδοχεία, εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ διατίθεται και σε συσκευασία δώρου.