Η Παπουτσάνης στο πλευρό οργανισμών και φορέων που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον COVID-19
09-04-2020

Η Παπουτσάνης στο πλευρό οργανισμών και φορέων που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον COVID-19

Η Παπουτσάνης, εν μέσω των πρωτόγνωρων συνθηκών που καλείται να διαχειριστεί η χώρα εξαιτίας της έξαρσης του COVID-19, με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και με στόχο να συνδράμει με κάθε τρόπο στον έλεγχο της επέκτασης του ιού, προχωρά σε μια σειρά ενεργειών υποστήριξης, για την αντιμετώπιση της κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνει η Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Παπουτσάνης, συμβάλλοντας στις προσπάθειες που καταβάλλει το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), προσφέρει 52.000 τεμάχια προϊόντων προσωπικής υγιεινής και 30.000 αλκοολούχα απολυμαντικά φιαλίδια τσέπης για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του.  Παράλληλα, έχει ήδη δρομολογήσει την παροχή 30.000 περίπου επιπλέον σχετικών προϊόντων σε φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, νοσοκομεία και ΜΚΟ.

Επιπλέον, η εταιρεία, αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες που, εν μέσω κρίσης, αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), προχωρά σε δωρεά νοσοκομειακού εξοπλισμού, αξίας 26.700 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, η Παπουτσάνης, έχει παραδώσει στο Νοσοκομείο Ελπίς δύο διφασικούς απινιδωτές, έναν ηλεκτροκαρδιογράφο και ένα φορητό ακτινολογικό μηχάνημα, για την ενίσχυση του έργου του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου.