ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
MENU
PAP:GA 2,20 EUR -0,02 %

Olivia

Τα προϊόντα OLIVIA συγκεντρώνουν τα καλύτερα οφέλη του ελαιόδεντρου και τα αξιοποιούν για να ενισχύσουν την ομορφιά και τη μακροζωία των μαλλιών και του δέρματος. Με βιολογικά εκχυλίσματα φύλλων ελιάς, οργανικού ελαιόλαδου, οργανικού καρπού και κουκουτσιού ελιάς που παράγονται βάσει των αυστηρών προδιαγραφών της Ε.Ε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τα προϊόντα της σειράς OLIVIA περιλαμβάνουν περισσότερα από 34 φυσικά σαπούνια και προϊόντα περιποίησης για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά.

Η σειρά OLIVIA έχει παρουσία σε φαρμακεία, καταστήματα καλλυντικών, καταστήματα αφορολόγητων ειδών (duty free) και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και σε 14 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μετά την είσοδο των OLIVIA στην πολυτελή αλυσίδα καλλυντικών Rive Gauche στη Ρωσία και στα πολυκαταστήματα Monoprix στη Γαλλία, η σειρά διατίθεται σε ανεξάρτητα φαρμακεία και καταστήματα φυσικών προϊόντων στην Ολλανδία, σε φαρμακεία της Κύπρου, σε καταστήματα φυσικών προϊόντων της Σουηδίας και διαδικτυακά στο amazon.com.

Προϊόντα της σειράς OLIVIA διατίθενται και στην αγορά των Η.Π.Α. και του Καναδά από το 2005 και μέσω e-shops για φυσικά προϊόντα. Μετά την πρόσφατη συνεργασία της εταιρίας με την αμερικανική Windmill Health Products, η διανομή των προϊόντων OLIVIA διευρύνεται και σε ανεξάρτητα φαρμακεία των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ σε επόμενο στάδιο η διανομή θα επεκταθεί και σε μεγάλες αλυσίδες φαρμακείων. Ήδη, από τον Απρίλιο του 2018, η σειρά είναι διαθέσιμη σε 15 πολιτείες, σε ειδικές προθήκες.

Η σειρά OLIVIA είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ: Parabens, Προπυλενογλυκόλη, Χρωστικές ουσίες και Ζωικά συστατικά.