Επιστροφές

Αίτηση Επιστροφής 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους μαζί με:

α) το αρχικό δελτίο αποστολής (αν επιστρέφεται όλη η ποσότητα)
β) το δελτίο αποστολής του πελάτη (αν πρόκειται για μερική επιστροφή).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μέσω του ιστοτόπου μας θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως μέσω αποστολής e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: eshop@papoutsanis.gr με θέμα «Aίτημα Υπαναχώρησης», αναφέροντας ημερομηνία, αριθμό παραγγελίας, εντός της ως άνω προθεσμίας.

Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την Παπουτσάνης, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που λάβατε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την Παπουτσάνης είναι: ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ, Τμήμα eshop, 71ο χλμ Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, 34100 Χαλκίδα, Τηλ +30 22620 85000.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μετά την παράδοση, την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη, στο τηλέφωνο +30 22620 85068 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 - 14:00) ή στο email eshop@papoutsanis.gr. Σε περίπτωση τυχόν πραγματικών ελαττωμάτων ή ελλείψεων συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα προϊόντα ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα, καθώς και τυχόν ειδικότερες ρυθμίσεις του νόμου για την προστασία των καταναλωτών ως ισχύουν. Για να θεωρείται μια ιδιότητα συνομολογημένη θα πρέπει να υπάρχει ρητή συμφωνία των μερών ότι το πράγμα έχει την συγκεκριμένη ιδιότητα, στην ύπαρξη της οποίας αποδίδεται ιδιαίτερη σημασία από τον αγοραστή.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας, που θα γνωστοποιήσετε στην Παπουτσάνης.