Προσωπικά Δεδομένα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Πολιτική Cookies

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Παπουτσάνης e-Shop (https://www.papoutsanis.gr) (εφεξής η«Ιστοσελίδα»).

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τελευταία ενημέρωση:30 Μαΐου 2018

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε για ποιo λόγο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και πώς τα χρησιμοποιούμε. Ελπίζουμε ότι όλοι θα αφιερώσετε χρόνο να τη διαβάσετε προσεκτικά.

Η πολιτική αυτή σχετίζεται με όλους εσάς που αγοράζετε τα προϊόντα μας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που είναι διαθέσιμο στον ιστότοπό μας στην ιστοσελίδα https://www.papoutsanis.gr.

Ποιοι είμαστε

Η ανώνυμης εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (εφεξής «Παπουτσάνης» ή «Εταιρεία»), ΑΡ.Μ.ΑΕ: 13108/06/b/86/89 με ΑΦΜ 094011512 της Δ.Ο.Υ Μεγάλων Επιχειρήσεων, εδρεύει στο 71ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, Τ.Κ. 34100, Δήμος Χαλκιδέων. Η Παπουτσάνης στα πλαίσια της λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματός της επεξεργάζεται πληροφορίες σχετικές με εσάς για την οποία επεξεργασία θεωρείται υπεύθυνος επεξεργασίας υπό την έννοια του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου (εφεξής ο «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων» ή «ΓΚΠΔ»).

Ποιοι άλλοι είναι αποδέκτες των πληροφοριών που συσχετίζονται με εσάς όπως αυτές συλλέγονται από την Παπουτσάνης;

Εκτός από την ίδια την Παπουτσάνης πληροφορίες σχετικές με εσάς μπορεί να διαβιβάζονται σε τρίτους αποδέκτες εφόσον αυτή η διαβίβαση είναι απαραίτητη για να εκπληρώσει η Παπουτσάνης τις συμβατικές της υποχρεώσεις απέναντί σας όπως παραδείγματος χάρη στην εκάστοτε εταιρεία courier την οποία χρησιμοποιεί η Παπουτσάνης για να παραδώσει τα προϊόντα τα οποία έχετε αγοράσει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τι είδους πληροφορίες σχετικές με εσάς ενδέχεται να συλλέγει η Παπουτσάνης κατά τη συναλλαγή της με εσάς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος;

Κατά τη συναλλαγή της με εσάς η Παπουτσάνης συλλέγει από εσάς πληροφορίες που σας αφορούν όπως μεταξύ άλλων ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, αριθμό κινητού ή / και σταθερού τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πληροφορίες που σας αφορούν μπορεί να λαμβάνει και κατά την πλοήγησή σας στην Ιστοσελίδα με τη μορφή cookies.

Γιατί προβαίνει η Παπουτσάνης στην επεξεργασία αυτών των πληροφοριών;

H επεξεργασία αυτών των πληροφοριών είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης των προϊόντων που αγοράσατε από τη Παπουτσάνης την οποία έχετε συνάψει με την Εταιρεία, καθώς επίσης και για τους σκοπούς των εννόμων συμφερόντων της Παπουτσάνης στα πλαίσια βελτιστοποίησης της χρήσης του ηλεκτρονικού της καταστήματος και προκειμένου να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες προς εσάς.

Πώς θα χρησιμοποιηθούν αυτές οι πληροφορίες;

Η Παπουτσάνης θα επεξεργαστεί αυτές τις πληροφορίες καταρχήν για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης των προϊόντων που αγοράσατε από την Εταιρεία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Επιπλέον, η Εταιρεία δύναται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για τη βελτίωση των υπηρεσιών της προς εσάς μέσω της αποστολής ερωτηματολογίου ικανοποίησης, καθώς επίσης και για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης. Πληροφορίες σχετικές με την πλοήγησή σας στην Ιστοσελίδα δύνανται να συλλεχθούν ούτως ώστε η Παπουτσάνης να βελτιώσεις τις υπηρεσίες που προσφέρει μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Αν στο μέλλον η Παπουτσάνης χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σας για σκοπούς άλλους από αυτούς για τους οποίους αρχικά συνελέγησαν, η Εταιρεία θα παράσχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για αυτόν τον σκοπό.

Για πόσο καιρό θα διατηρήσει η Παπουτσάνης αυτές τις πληροφορίες;

Η Παπουτσάνης θα κρατήσει τις σχετικές πληροφορίες για διάστημα πέντε ετών από τη λήξη του έτους κατά το οποίο έγινε η συναλλαγή.

Τι δικαιώματα έχετε σε σχέση με αυτές τις πληροφορίες;


Βάσει του ΓΚΠΔ έχετε διάφορα δικαιώματα σχετικά τις πληροφορίες που σας αφορούν και τις οποίες συλλέγει και επεξεργάζεται η Παπουτσάνης. Αυτά τα δικαιώματα περιλαμβάνουν το δικαίωμα να ζητήσετε από την Παπουτσάνης πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές που συλλέγουμε κατά τη συναλλαγή, καθώς και διόρθωση ή διαγραφή τους, το δικαίωμα να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας την επεξεργασία πληροφοριών που σας αφορούν περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ και το δικαίωμα να εξασφαλίζει η Παπουτσάνης τον περιορισμό της επεξεργασίας αν αμφισβητείτε την ακρίβεια των πληροφοριών και για όσο διάστημα απαιτείται για να επαληθεύσετε την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών, αν η επεξεργασία είναι παράνομη και αντί της διαγραφής προτιμάτε την περιορισμό της χρήσης των πληροφοριών και αν έχετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία όπως συσχετίζονται με το δικαίωμα εναντίωσης. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να λάβετε τις πληροφορίες που σας αφορούν και έχετε παράσχει στην Παπουτσάνης σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο όταν η επεξεργασία διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα (δικαίωμα φορητότητας).

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε οποιονδήποτε ενδοιασμό σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των πληροφοριών που σας αφορούν;

Αν έχετε οποιονδήποτε ενδοιασμό σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των πληροφοριών που σας αφορούν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Παπουτσάνης στο email eshop@papoutsanis.gr.

Πώς μπορείτε να υποβάλετε τα παράπονά σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στην εποπτεύουσα αρχή;


Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην εποπτεύουσα αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αν εικάζετε ότι η Εταιρεία δεν έχει συμμορφωθεί με τις προϋποθέσεις του ΓΚΠΔ ή της σχετικής ισχύουσας εθνικής νομοθεσίας αναφορικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν.

Αλλαγές στην πολιτική

Είναι πιθανόν να αναθεωρήσουμε αυτή την πολιτική δημοσιεύοντας μια ενημερωμένη έκδοση στον ιστότοπο μας ή επικοινωνώντας μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η παρούσα πολιτική έχει αναθεωρηθεί στις 30 Μαΐου 2018 .

Πολιτική σχετικά με τα cookies

Τελευταία ενημέρωση:30 Μαΐου 2018

Τι είναι το Cookie;

Τα cookies είναι αρχεία κειμένου (text files) που περιέχουν μικρές ποσότητες πληροφοριών που κατεβαίνουν στον υπολογιστή, κινητό ή άλλη συσκευή με την οποία συνδέεστε σε συγκεκριμένο ιστοχώρο. Στην συνέχεια τα cookies αποστέλλονται πίσω στον ιστοχώρο από τον οποίο προήλθαν σε κάθε επόμενη επίσκεψή σας σε αυτό, ή σε άλλο ιστοχώρο που αναγνωρίζει το συγκεκριμένο cookie.

Γιατί χρησιμοποιούμε Cookies;

Τα cookies είναι ουσιώδους σημασίας για την λειτουργία του ιστοχώρου επειδή αναγνωρίζουν τις σελίδες τις οποίες επισκεφτήκατε προηγουμένως και τις λειτουργίες που εκτελέσατε σε αυτές.

Ταυτόχρονα με τα cookies που διατηρούν σε λειτουργία τον ιστοχώρο, τα cookies χρησιμοποιούνται επίσης για να αναγνωρίζουμε τυχόν προβλήματα και περιοχές στις οποίες θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση. Τέτοιου είδους αναλυτικά cookies μας βοηθούν να κάνουμε καλύτερο τον ιστοχώρο και να αναγνωρίζουμε τα κανάλια μάρκετινγκ που παρουσιάζουν την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Τα Cookies που χρησιμοποιούμε


Στην σελίδω εδώ περιλαμβάνει τα cookies που χρησιμοποιούμε στον Ιστοσελίδα μας και το λόγο για τον οποίο χρησιμοποιείται το κάθε ένα από αυτά. Για κάποια cookies δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας στη χρήση αυτών συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τη συγκεκριμένη Ιστοσελίδα, ενώ για άλλα cookies απαιτείται ειδική ενημέρωση και συγκατάθεσή σας.

Γνωστοποιήσεις cookies ανά τύπο και όχι ανά ταυτότητα: Λαμβάνοντας υπόψη το σημαντικό αριθμό των cookies που χρησιμοποιούνται μέσω των ιστότοπων, τα cookies ομαδοποιούνται ανά κατηγορία (για παράδειγμα, «τα διαφημιστικά cookies», «τα analytics cookies»). Έτσι οι γνωστοποιήσεις cookies είναι πιο απλές και πιο σαφείς για να τις κατανοήσουν οι καταναλωτές.

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους ή αναφορές σε άλλους ιστότοπους. Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν ελέγχουμε τα cookies/τις τεχνολογίες παρακολούθησης άλλων ιστότοπων και η παρούσα Πολιτική Cookies δεν ισχύει σε αυτούς τους ιστότοπους.

Αλλαγές στην Πολιτική Cookies

Εάν η Πολιτική Cookies αλλάξει, η αναθεωρημένη πολιτική θα δημοσιευθεί σε αυτόν τον ιστότοπο. Η παρούσα Πολιτική Cookies ενημερώθηκε για τελευταία φορά την 30ηΜαΐου 2018.



Cookies / τεχνολογία ιχνηλάτησης της Παπουτσάνης (cookies του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας)

Τεχνικώς Απαραίτητα Cookies (κατά την έννοια του άρθρου 4, παράγραφος 5 του ν. 3471/2006)


Αυτά τα cookies είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της Ιστοσελίδας. Μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε την ασφάλεια και την αποτελεσματική μετάδοση της Ιστοσελίδας.


Tα cookies που έχουμε εγκαταστήσει για τον σκοπό αυτό διαγράφονται αυτόματα από τη συσκευή σας με το κλείσιμο του browser που χρησιμοποιήσατε κατά την πλοήγηση σας στην Ιστοσελίδα (έξοδος από την Ιστοσελίδα).

Δεν απαιτείται ειδική ενημέρωση και συγκατάθεση των επισκεπτών/ χρηστών της Ιστοσελίδας αναφορικά με τα εν λόγω cookies.


Μπορείτε να επιλέξετε στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας εάν δέχεστε ή απορρίπτετε τα εν λόγω cookies.

Επειδή αυτές οι ρυθμίσεις διαφέρουν από φυλλομετρητή σε φυλλομετρητή, θα πρέπει να ανατρέξετε στο μενού του φυλλομετρητή σας για πρόσθετες πληροφορίες.

Cookies για την βελτίωση της Ιστοσελίδας (Performance Cookies)


Παπουτσάνης


Αυτά τα cookies συνεισφέρουν στη βελτίωση της απόδοσης και της χρηστικότητας της Ιστοσελίδας. Μας επιτρέπουν για παράδειγμα να δούμε εάν ο φυλλομετρητής σας μπορεί να «τρέξει» τα μικρά προγράμματα της Ιστοσελίδας (τα λεγόμενα «scripts»), που εξασφαλίζουν πρόσθετες λειτουργίες στην Ιστοσελίδα.


Τα cookies που έχουμε εγκαταστήσει για τον σκοπό αυτό διαγράφονται αυτόματα από τη συσκευή σας μόλις κλείσετε τον φυλλομετρητή σας.

Δεν απαιτείται ειδική ενημέρωση και συγκατάθεση των επισκεπτών/ χρηστών της Ιστοσελίδας αναφορικά με τα εν λόγω cookies.


Μπορείτε να επιλέξετε στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας εάν δέχεστε ή απορρίπτετε τα εν λόγω cookies.

Επειδή αυτές οι ρυθμίσεις διαφέρουν από φυλλομετρητή σε φυλλομετρητή, θα πρέπει να ανατρέξετε στο μενού του φυλλομετρητή σας για πρόσθετες πληροφορίες.

Cookies / τεχνολογίες ιχνηλάτησης παρόχων υπηρεσιών της Παπουτσάνης και άλλων εταιρειών (cookies τρίτων)

Cookies και τεχνολογίες ανάλυσης


Google Analytics


Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες για τον τρόπο χρήσης της Ιστοσελίδας από τους επισκέπτες/ χρήστες. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να συντάξουμε εκθέσεις και να βελτιώσουμε την Ιστοσελίδα. Τα εν λόγω cookies συλλέγουν πληροφορίες σε ανώνυμη μορφή.


Κάποια από τα cookies που εγκαταστήσαμε για τον σκοπό αυτό διαγράφονται αυτόματα όταν πραγματοποιήσετε διαγραφή των δεδομένων που αποθηκεύονται στην μνήμη «cache» του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή.


Μπορείτε να επιλέξετε στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας εάν δέχεστε ή απορρίπτετε τα εν λόγω cookies.

Επειδή αυτές οι ρυθμίσεις διαφέρουν από φυλλομετρητή σε φυλλομετρητή, θα πρέπει να ανατρέξετε στο μενού του φυλλομετρητή σας για πρόσθετες πληροφορίες.

Cookies και τεχνολογίες ανάλυσης


Google Remarketing


Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες για την εκτέλεση των διαφημίσεων ή την παρακολούθηση της επιτυχίας τους.


Κάποια από τα cookies που εγκαταστήσαμε για τον σκοπό αυτό διαγράφονται αυτόματα όταν πραγματοποιήσετε διαγραφή των δεδομένων που αποθηκεύονται στην μνήμη «cache» του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή.

Απαιτείται ειδική ενημέρωση και συγκατάθεση των επισκεπτών/ χρηστών της Ιστοσελίδας αναφορικά με τα εν λόγω cookies.


Μπορείτε να επιλέξετε στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας εάν δέχεστε ή απορρίπτετε τα εν λόγω cookies.

Επειδή αυτές οι ρυθμίσεις διαφέρουν από φυλλομετρητή σε φυλλομετρητή, θα πρέπει να ανατρέξετε στο μενού του φυλλομετρητή σας.

Ασφάλεια

Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια, η παράνομη χρήση ή προσαρμογή των προσωπικών δεδομένων που παρέχετε σε εμάς μέσω της Ιστοσελίδας. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι καμία μετάδοση μέσω Διαδικτύου δεν είναι 100% ασφαλής ή χωρίς σφάλματα.

Έχουμε θεσπίσει συγκεκριμένα μέτρα προκειμένου να ελέγχουμε ότι οι εσωτερικές διαδικασίες ικανοποιούν τα υψηλά πρότυπα που προβλέπονται από την Πολιτική μας. Ο παρών δικτυακός τόπος διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των δεδομένων σας.