Επιλογές Παράδοσης

Πληροφορίες Αποστολής


Χρόνος παράδοσης προϊόντων

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε, μόνο εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

Η εκτέλεση της παραγγελίας σας και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργηθεί εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών για τις περιοχές της Αττικής και εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα από την από μέρους μας επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων. Προσοχή – σε δυσπρόσιτες περιοχές στην Αττική ή την υπόλοιπη Ελλάδα θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το πλησιέστερο κατάστημα της SPEEDEX.

Η Παπουτσάνης, αν και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εμπρόθεσμα, σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αποστολή των προϊόντων στις ως άνω αναφερόμενες προθεσμίες.

Επίσης τα προϊόντα θα τα παραλάβετε με δελτίο αποστολής από την εταιρεία που συνεργαζόμαστε για την αποστολή των προϊόντων σας και εντός 15 ημερών θα παραλάβετε το πρωτότυπο τιμολόγιο με απλό ταχυδρομείο. Παρακαλείσθε σε περίπτωση που περάσει το παραπάνω χρονικό διάστημα και δεν έχετε παραλάβει το τιμολόγιο να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο +30 22620 85029 (τμήμα τιμολόγησης) ή με email στο eshop@papoutsanis.gr.

Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.