ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
E-Shop μόνο για επαγγελματίες | To E-shop μας εξυπηρετεί παραγγελίες μόνο εντός της Ελληνικής Επικράτειας.
MENU
PAP:GA 2,38 EUR -0,01 %

Olivia Thinks

OLIVIA THINKS από την Papoutsanis

Η υψηλή ποιότητα συναντά τη βιωσιμότητα!

Η νέα σειρά ξενοδοχειακών προϊόντων περιποίησης. Η OLIVIA THINKS από την Papoutsanis είναι μία πρόταση εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με δυνατό οικολογικό πρόσημο.

Πρόκειται για μία σύγχρονη και διαχρονική σειρά υψηλών προδιαγραφών, που συνδυάζει το καινοτόμο design με τη βιωσιμότητα, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά (96%+), πιστοποιημένη VEGAN σύνθεση και φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία.

Οι συσκευασίες της είναι 100% ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες, ενώ το σαπούνι της σειράς έχει δημιουργηθεί από RSPO* σαπωνόμαζα σε συσκευασία από ανακυκλωμένο χαρτί με πιστοποίηση FSC*.

Tα OLIVIA THINKS της Papoutsanis, ξεχωρίζουν χάρη στα δροσερά και φρέσκα αρώματα, εμπνευσμένα από την φύση, και την απαλή τους σύνθεση, που εξισορροπεί τις ανάγκες της επιδερμίδας, διατηρώντας την λεία και ενυδατωμένη. Χωρίς χημικά πρόσθετα, με καθαριστικούς παράγοντες από συστατικά φυσικής προέλευσης, χαρίζουν μια φυσική αίσθηση ευεξίας και αναζωογόνησης.

Απολαύστε τα! 

 

*RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil): Το Πρότυπο Πιστοποίησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας RSPO έχει αναπτυχθεί για την αειφόρο ανάπτυξη και την υπεύθυνη διαχείριση του Φοινικέλαιου.

*Forest Stewardship Council (FSC®). Η πιστοποίηση FSC® παρέχει τη σύνδεση μεταξύ υπεύθυνης διαχείρισης των δασών και κατανάλωσης προϊόντων που προέρχονται από το δάσος (όπως ξυλεία, χαρτί)