ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
MENU
PAP:GA 2,36 EUR 0,03 %
  • SOLD OUT

Olivia Thinks

Olivia Thinks Κρέμα Χεριών 15ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 6301399

ΜΑΡΚΑ:

carton / 120 pc
i
Image
carton / 120 pc
0,46000/pc - 55,20 €/carton
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Οι παραγγελίες γίνονται μόνο σε κιβώτια
Περιορισμένο Απόθεμα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Olivia Thinks Κρέμα Χεριών 15ml
ΚΩΔΙΚΟΣ: 6301399
ΜΑΡΚΑ:
Μέγεθος: ΣΥΣΥΚΕΥΑΣΙΑ15ML
carton / 120 pc
0,46000/pc - 55,20 €/carton
*Τιμή χωρίς ΦΠΑ
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    Η σειρά ξενοδοχειακών προϊόντων Olivia Thinks προσφέρει στους επισκέπτες σας ολιστική φροντίδα & περιποίηση! Η Kρέμα Χεριών Olivia Thinks 15ml, εμπλουτισμένη με Aλόη και Shea Butter & vegan φόρμουλα, συστατικά γνωστά για την ευεργετική τους δράση στην περιποίηση της επιδερμίδας, φροντίζει απαλά τα χέρια, όσο οι επισκέπτες σας απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης! Σε eco-friendly, ανακυκλωμένη & ανακυκλώσιμη συσκευασία.
  • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ

    Τρόποι Αποστολής & Έξοδα Αποστολής

     
    Το κόστος της αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας σας και ανάλογα με τη διεύθυνση της αποστολής της παραγγελίας.
    Η αποστολή των παραγγελιών, γίνεται σε συνεργασία με την εταιρία ταχυμεταφοράς SPEEDEX.
    Για παραγγελίες εντός Αττικής, δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα για την αποστολή των προϊόντων.
    Σημείωση: Για παραγγελίες εκτός Αττικής, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας. Στη διεύθυνση αποστολής, συμπληρώνετε τη διεύθυνση του πρακτορείου με το οποίο συνεργάζεστε.

ΙΔΙΑ ΜΑΡΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ