Παρουσίαση των νέων προϊόντων AROMATICS και OLIVIA, ξενοδοχείο SEMIRAMIS
30-06-2011

Παρουσίαση των νέων προϊόντων AROMATICS και OLIVIA, ξενοδοχείο SEMIRAMIS

Την παρουσίαση των νέων προϊόντων AROMATICS και OLIVIA πραγματοποίησε στις 29 Ιουνίου 2011, στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, η εταιρία «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε.». 

Η εταιρία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ έχει 140 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής. Ξεκίνησε το 1870, στο Πλωμάρι Λέσβου, όπου ο Δημήτρης Παπουτσάνης ιδρύει το πρώτο ατμοκίνητο εργοστάσιο παραγωγής ελαιολάδου. Η αγάπη του για την σαπωνοποιία και η βαθιά γνώση του θαλάσσιου εμπορίου δημιουργούν μια ανθηρή επιχείρηση που βασίζεται στο εμπόριο από σαπούνια με λάδι ελιάς στην ευρύτερη περιοχή. 

Σήμερα η εταιρία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής σαπουνιού και προϊόντων προσωπικής υγιεινής. 

Τις νέες σειρές προϊόντων OLIVIA και AROMATICS παρουσίασε η σύμβουλος σχεδιασμού και ανάπτυξης νέων προϊόντων της εταιρίας κυρία Νίκη Συροπούλου. Τον ανασχεδιασμό της σειράς Aromatics επιμελήθηκε η εταιρία «The Syndicate» και της σειράς OLIVIA η εταιρία «Fortune». 

Η σοφία του παρελθόντος και η τεχνογνωσία του παρόντος αποτελούν πηγή έμπνευσης για την εταιρία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ όσον αφορά τη συνεχή δημιουργία καινοτόμων, αλλά πάντα αγνών προϊόντων προσωπικής περιποίησης, τα οποία συνδυάζουν την φυσικότητα, την καλλυντική φροντίδα και την περιποίηση.