ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
E-Shop μόνο για επαγγελματίες | To E-shop μας εξυπηρετεί παραγγελίες μόνο εντός της Ελληνικής Επικράτειας.
MENU
PAP:GA 2,59 EUR -0,01 %
Σαπούνια

Σαπούνια

Η Παπουτσάνης, με περισσότερα από 150 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή σαπουνιού, είναι ο μεγαλύτερος και πιο προηγμένος τεχνολογικά παραγωγός σαπουνιού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη.

Με αγνά φυτικά έλαια, εξαιρετικές φυσικές και ζωικές πρώτες ύλες, αναγνωρισμένα εκχυλίσματα και ενεργά συστατικά παράγουμε, μεταξύ άλλων παραδοσιακά, φυτικά και πράσινα σαπούνια ελαιολάδου, καθώς και σαπούνια μπουγάδας και γενικής χρήσης. Ακόμα, παράγουμε σαπούνια με Vegan, Cosmos και RSPO πιστοποιήσεις και συνθετικό σαπούνι, για απαλό καθαρισμό, ήπιο και δερματολογικά ελεγμένο. Προσφέρουμε επίσης δυνατότητα παραγωγής για premium μπάρες περιποίησης, με εκλεπτυσμένο άρωμα & πλούσια υφή, διάφανα σαπούνια γλυκερίνης υψηλής ποιότητας και κρεμώδη σαπούνια ξυρίσματος με πλούσιο αφρό. Όλα τα παραπάνω διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία συσκευασιών σε πολυτελές χαρτί υψηλής ποιότητας και βιώσιμες & FSC συσκευασίες, και σε custom-made καλούπια και μεγέθη που κυμαίνονται από travel size των 15gr έως και σαπούνι για πλύσιμο των ρούχων των 500gr.

  •  image
  • Εμπειρία & Τεχνογνωσία
    Συνδυάζοντας την ευρύτατη τεχνογνωσία μας με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνεχούς & ομαδοποιημένης σαπωνοποίησης, μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα κάθε ιδέα σας για νέα προϊόντα!

Επικοινωνία

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος πωλήσεων της Παπουτσάνης θα απαντήσει άμεσα στις ερωτήσεις και τα αιτήματά σας.