Η Παπουτσάνης «στέφεται» Super Brand για το 2016!
28-11-2017

Η Παπουτσάνης «στέφεται» Super Brand για το 2016!

Άρωμα Ελλάδας στα μπουκάλια μας και Άρωμα Επιτυχίας για την εταιρεία μας!

Η εταιρεία μας, ανακηρύχτηκε ως μία από τις 7 κορυφαίες μάρκες στον κλάδο της προσωπικής περιποίησης για το έτος 2016 μέσω του θεσμού «Superbrands»,  ο οποίος στοχεύει να αναδείξει τις κορυφαίες επώνυμες μάρκες στην Ελλάδα.

Οι υποψήφιες εταιρείες αξιολογήθηκαν από Κριτική Επιτροπή 20 ατόμων και από εξωτερική δημοσκόπηση με βάση την Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης, Αξιοπιστία & Μακροχρόνια Συνέπεια και Εταιρική Υπευθυνότητα, ενώ στα πλαίσια της διαδικασίας ανάδειξής της, πραγματοποιήθηκε και μία καταναλωτική έρευνα.

Μάρκες μας όπως το διαχρονικό Καραβάκι, τα μυρωδάτα Aromatics και τα φυσικά κρεμοσάπουνα Natura, έχουν κερδίσει μία θέση στο μπάνιο σας και είναι ευχαρίστησή μας να σας προσφέρουμε αυτό το αίσθημα φροντίδας, καθαριότητας και χαλάρωσης.

Στα πλαίσια αυτής της βράβευσης, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε σε κάθε νέα μας προσπάθεια. Χάρη σε εσάς μπορούμε να συνεχίζουμε να εξελίσσουμε το όνομα που έχουμε δημιουργήσει και την εντυπωσιακή ιστορία μας, η οποία έχει καταφέρει μέσα στα χρόνια να στιγματίσει τον χώρο της προσωπικής περιποίησης.