Η "ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ" στο πλευρό της "ΕΛΠΙΔΑΣ"
30-10-2015

Η "ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ" στο πλευρό της "ΕΛΠΙΔΑΣ"

Η ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ θα δημιουργήσει μια νέα καλλυντική σειρά προϊόντων για παιδιά αφιερωμένη στην «ΕΛΠΙΔΑ».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, συναντήθηκε με τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας της Εταιρείας μας, κύριο Ιωακείμ Τζουμάκη, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη -ΕΛΠΙΔΑ»

Ο κύριος Τζουμάκης, αφού εξέφρασε τη συγκίνηση και τον θαυμασμό του για το έργο που έχει επιτελέσει η «ΕΛΠΙΔΑ» και η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και υπογράμμισε ότι για την Εταιρεία Παπουτσάνης αποτελεί τιμή η δυνατότητα να συμβάλει με τον δικό της τρόπο σ’ αυτό το μεγάλο επίτευγμα.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε την εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ για άλλη μια φορά για την προσφορά  αλλά και για την κοινωνική ευαισθησία της Εταιρείας Παπουτσάνης  και του παρέδωσε την τιμητική πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα καλλυντική σειρά προϊόντων για παιδιά της Εταιρείας ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ, που θα κυκλοφορήσει το 2016 φέροντας στη συσκευασία της εκτός από το λογότυπο της Εταιρείας και το λογότυπο της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Οι φόρμουλες των 3 προϊόντων καθημερινής περιποίησης-σαμπουάν, κρεμοσάπουνο, και σαμπουάν και αφρόλουτρο 2 σε 1, αποτελούνται από αγνά υλικά, ενώ ένα μέρος από τα έσοδα της πώλησης κάθε τεμαχίου  θα αποδίδεται στον Σύλλογο «EΛΠΙΔΑ». 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ήδη τροφοδοτεί την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη -ΕΛΠΙΔΑ» με το κρεμοσάπουνο και με το 2 σε 1 σαμπουάν και αφρόλουτρο της νέας σειράς, τα οποία είναι τοποθετημένα σε ειδικές αντιβακτηριδιακές βάσεις με αντλία, επίσης προσφορά της εταιρείας.