Χορηγία της «Παπουτσάνης» με τα προϊόντα Olivia στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία
09-05-2014

Χορηγία της «Παπουτσάνης» με τα προϊόντα Olivia στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ιστορική εταιρεία «Παπουτσάνης» που από το 1870 δημιουργεί μοναδικά προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια. Κοινό σημείο αναφοράς είναι το ιερό και αθάνατο δέντρο της ελιάς, πηγή έμπνευσης για τη σειρά Olivia αλλά και σύμβολο ειρήνης, ευγενούς άμιλλας και Ολυμπιακού Πνεύματος, ιδανικά που πρεσβεύονται από τη Δ.Ο.Α.

Το δέντρο της ελιάς, το σήμα της Olivia αντικατοπτρίζει σε απόλυτο συνδυασμό με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, το κύρος του Κλασικού με τη γοητεία του καινούργιου.
 
Το ιερό δέντρο της ελιάς αποτελούσε ανέκαθεν σύμβολο ευημερίας, ειρήνης, γονιμότητας και ευφορίας και φυσικά ένα κλαδί ελιάς, ο περιβόητος Κότινος, ήταν η ανταμοιβή για τους αθλητές που νικούσαν, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αρχαία Ολυμπία.
 
Το δέντρο της Ελιάς αποτελεί το συνδετικό κρίκο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, του μορφωτικού και εκπαιδευτικού ιδρύματος της Δ.Ο.Ε που έχει ως στόχο τη μελέτη, την εμβάθυνση και την προβολή του Oλυμπισμού.