ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ DIA ΙΣΠΑΝΙΑΣ

13-10-2014

Η εταιρία Παπουτσάνης ξεκίνησε νέα συνεργασία με την Ισπανική αλυσίδα DIA (Distribuidora Internacional de Alimentación) για την παραγωγή στερεών σαπουνιών τα οποία θα διατίθενται σε Ισπανία, Γαλλία και Πορτογαλία. Η επίτευξη της συνεργασίας επιβεβαιώνει έμπρακτα τις επενδύσεις και τη στρατηγική που ακολουθεί η Εταιρεία σε όλα τα επίπεδα με πρωταρχικό στόχο την παραγωγή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικού κόστους αλλά και την αναπτυξιακή της πορεία μέσω νέων συνεργασιών και διεύρυνσης των υφιστάμενων. Η Εταιρία εκτιμά ότι ο ετήσιος κύκλος εργασιών από την ως άνω συμφωνία δύναται να ανέλθει μέχρι 1,2 εκατ. 

Η αλυσίδα D.I.A. είναι ένας διεθνής προμηθευτής και διανέμει μεγάλη και ευέλικτη σειρά από προϊόντα καθημερινής περιποίησης. Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών της Ισπανίας και συμμετέχει στο Ibex 35. Το 2013 ο ενοποιημένος τζίρος ανήλθε σε 11,476 δισεκατομμύρια ευρώ διαθέτοντας 7.328 καταστήματα στις χώρες που δραστηριοποιείται.

Στο ανωτέρω πλαίσιο η Εταιρία ενημερώνει ότι οι πωλήσεις του εννιαμήνου έχουν αυξηθεί κατά 9% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.